У Києві п’яна дівчина кинулась під поїзд

У суботу, 25 серпня, у Києві на станції метро «Палац спорту» сталася надзвичайна пригода. 19-річна дівчина кинулася під проїжджаючий поїзд.

Про це повідомляє «Інформатор» та «KyivOperativ» на своїй сторінці у Facebook.

Інцидент стався близько 20:40.

Як розповідають поліцейські, 19-річна дівчина спустилася на станцію метро «Палац спорту», підійшла до краю перону і зістрибнула вниз на колії. На щастя, вона впала в виїмку між рейок.

На місце події негайно прибули працівники станції, і витягли дівчину до прибуття поїзда. Копи додали, що вона була в неадекватному стані і в такий спосіб намагалася накласти на себе руки.

При чому, у спільноті «KyivOperativ» зазначається, що дівчина була п’яною. З відео, яке було опубліковане у групі зрозуміло, що перед стрибком дівчина щось писала, а тоді кинула телефон та зробила крок на зустріч смерті. Все це відбувалося на очах десятка інших пасажирів.

До слова, «діставши» потерпілу з-під потягу, їй навіть не знадобилася медична допомога. При падінні серйозних травм вона не отримала. Більше того, на своїх двох ногах сама попрямувала за рятівниками. На контакт з поліцією і медиками дівчина не йшла. Після медичного огляду її передали в руки психологів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.