У Рівному розлючений таксист розстріляв пасажирів. Перші подробиці

Рівняни викликали поліцію, почувши постріли, які пролунали на вулиці Данила Галицького

На місце події прибули патрульні і загін правоохоронців особливого призначення.

За попередньою інформацією, стрільцем виявився водій таксі. Близько опівночі у нього виник конфлікт з двома пасажирами, який переріс в бійку.

Водій стверджує, що зброю застосував для самозахисту – стріляв в нападника. Пораненого забрала карета “швидкої” допомоги.

Як стало відомо, таксиста-стрілка затримали. На місці події працює слідчо-оперативна група. За попередніми даними, кулі були гумовими, а на зброю водій таксі має необхідні дозвільні документи.

Раніше повідомлялося, в Києві біля одного з міських ринків сталася бійка зі стріляниною. В результаті інциденту троє чоловіків були побиті, зловмисники втекли на машинах з іноземними номерами. За даними правоохоронців, інформація про подію надійшла правоохоронцям о 10:40 15 серпня. Сказали, що б’ються чоловіки і при цьому стріляють з невідомої зброї. Поліцейські, що приїхали на місце, виявили трьох чоловіків зі слідами побоїв.

За словами свідків, зловмисники втекли на білому мікроавтобусі Mercedes і двох сріблястих автомобілях BMW і Toyota на Єврономер.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.