У Києві 21-річний злочинець зґвалтував та пограбував жінку

У Києві поліцейські затримали чоловіка за підозрою у зґвалтуванні та пограбуванні жінки.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Києва.

Зловмисник вночі на вулиці напав на незнайомку. За наданими прикметами поліцейські його відразу розшукали та затримали. Розпочато кримінальне провадження.

До Дніпровського управління поліції вчора звернулася жінка, яка повідомила про те, що на бульварі Амвросія Бучми її зґвалтував та пограбував незнайомець. На місце події прибули працівники поліції, яким потерпіла детально описала кривдника.

Як повідомив тимчасово виконувач обов’язків начальника Дніпровського управління поліції Андрій Пасічник, правопорушник повалив жінку на землю, схопив за шию та зґвалтував. Далі забрав у неї сумку з речами та зірвав із шиї золотий ланцюжок.

«Правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 21-річний місцевий мешканець, раніше судимий за майнові злочини. У минулому році звільнився із місць позбавлення волі», – розповів Андрій Пасічник.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) та за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Правопорушнику оголошено про підозру та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Затриманому загрожує до шести років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.