Вбивство Захарченка: стало відомо, хто ще загинув під час вибуху

В окупованому Донецьку під час вибуху в кафе «Сєпар», крім ватажка «ДНР» Олександра Захарченка, загинули ще п’ятеро осіб, в тому числі одна дитина.

Про це розповіли Комсомольській правді джерела в міській лікарні.

«Вони виявилися в самому центрі вибуху. Тіла сильно обгоріли. Ідентифікувати їх не видається можливим», – сказали медики.

Слідчий комітет Росії, який почав розслідування вбивства, повідомив, що під час вибуху загинув один Захарченко, постраждали «міністр» Олександр Тимофєєв і невідома дівчина. Як повідомляють Новости Донбасса, останньою виявилася Наталія Волкова – керівник молодіжної організації «Оплот Донбасу», підпорядкованої угрупованню «ДНР».

За попередньою інформацією, Олександр Тимофєєв прийшов до тями. Говорити він не може, але письмово відповідає на питання.

Бойовики повідомили, що бомба була встановлена ​​саме в приміщенні кафе, де Захарченко часто бував разом з підлеглими.

Нагадаємо, сьогодні, 31 серпня російські ЗМІ повідомили про загибель Олександра Захарченка у центрі Донецька у ресторані «Сєпар».

Згодом СБУ підтвердила інформацію про загибель Захарченка у Донецьку. Також з’явилися перші фото та відео з місця вбивства.

Глава РФ Володимир Путін звинуватив у вбивстві Україну. Слідчий комітет РФ відкрив кримінальну справу за статтею про «міжнародний тероризм».

Водночас в МЗС України заявили, що швидка реакція МЗС РФ щодо вбивства Олександра Захарченка виказує російські спроби прикрити маріонеток, яких підтримує Кремль.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.