У Рівному спалили авто депутата-свободівця (фото, відео)

Сьогодні вночі у Рівному спалили автомобіль депутата міськради від ВО «Свобода» Святослава Стельмащука. Депутат пов‘язує підпал зі своєю політичною та професійною діяльністю.
Про це повідомив сам Стельмащук у Facebook.

«Сьогодні о 1 годині ночі невідомі підпалили мій автомобіль. Дякую за оперативну роботу рятувальникам – ніхто не постраждав, однак машина відновленню не підлягає. Всі подробиці згодом, попередньо пов‘язую підпал із моєю політичною та професійною діяльністю», – написав Святослав Стельмащук.

Про підпал автомобіля депутата міськради повідомила також поліція Рівненської області. За її інформацією, автомобіль Mercedes-Benz S350 2006 року випуску підпалили близько 1 ночі на вулиці Чорновола в Рівному.

«Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що автомобіль належить 30-річному рівнянину, депутату міської ради та був припаркований біля його будинку», – йдеться в повідомленні.

У поліція зазначили, що рятувальники ліквідували пожежу та запобігли вибуху в автомобілі, перекривши газовий балон, та знявши клеми з акумулятора. У результаті загоряння вогнем пошкоджено моторний відсік, лобове скло та передню панель автомобіля.

За частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України розпочато кримінальне провадження. У ході досудового розслідування поліцейські встановлюють причину загоряння та всі обставини події.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.