“Дуже боїться, що його знайдуть”: мати підлітка, якого жорстоко побили розповіла про його стан

Також жінка повідомила, що поліція активно розслідує справу, і потроху знаходить тих, хто бив — одного начебто вже знайшли.

Після медичного огляду, який здіснили після побиття групою підлітків у місті Кам’янське 17-річного Артема Вєтрова, лікарі оцінили заподіяні йому тілесні пошкодження як легкі.

Про це ТСН.ua розповіла мати постраждалого Марія Вєтрова. “Його госпіталізували одразу, але на ніч ми його забирали додому, а зранку привозили. Сьогодні прийшли, він зараз у лікарні, його оглядають. Потрібно ще пройти огляд, щоб визначити, чи був струс мозку. Судмедекспертиза поки визначила побої як “легкі тілесні ушкодження”. Йому 17 років, він неповнолітній, тому я його всюди супроводжую”, — розповіла жінка.

“Він хлопчик міцний, тому все обійшлося без переломів, внутрішні органи не постраждали. Була підозра на перелом носу, але це не підтвердилося. Його били ногами, зокрема в живіт, але обійшлося ще завдяки тому, що він ставив блоки”, — додала вона.

Своєю чергою, у відділі комунікації поліції Кам’янського повідомили, що було відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 КК України (“Заподіяння легких тілесних ушкоджень”).

За словами матері, Артем дуже боїться, що його знайдуть, навіть просить його відправити до іншого міста. Також жінка повідомила, що поліція активно розслідує справу, і потроху знаходить тих, хто бив — одного начебто вже знайшли. Правоохоронці викликали на допит свідків з батьками, сьогодні мають з’явитися до слідчих.

“Один із хлопців, який нібито є одним із навідників, знає людей, які били, але поки мовчить. Багато хто каже неправду, що не бачили, не знають, їх не було. А свідчення інших підтверджують, що вони там були, бачили. Дуже складно, бо це підлітки, діти”, — коментує Вєтрова.

Мати потерпілого також розповіла, що після її публікації про інцидент у Facebook нападники передали вибачення через маленького хлопчика, який гуляє у їхньому дворі. “Вони не прийшли, не зателефонували, а зробили таким чином. Я вважаю такий вчинок дивним. Якщо це “меседж” до того, щоб я забрала заяву, то я цього робити не буду”, — наголосила вона.

Нагадаємо, група невідомих підлітків 3 вересня побила хлопця у місті Кам’янське Дніпропетровської області. За словами потерпілого, його били двоє осіб, у той час як навколо стояли близько 20 друзів і знайомих.

Підлітки завдавали ударів ногами в живіт і кулаками в обличчя. Побиття нібито було “помстою” двох колишніх дівчат потерпілого, які попросили вчинити злочин місцеве угрупування.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.