Дівчині, яка написала ці золоті слова, потрібно за життя поставити пам’ятник!

Ой, як багато суперечок ходить про стосунки між чоловіком та жінкою, про права та обов’язки, про те, хто кому більше дає і отримує…

Багато жінок все життя страждають від того, що їх не розуміють, не цінують, не виявляють турботу, а чоловіки дивуються: а в чому власне проблема? Чого їй вічно чогось не вистачає?

Так ось, нетямущі ви мої чоловіки, пояснюю все як є…

Дорогі мої чоловіки, я хотіла б в цьому житті попросити вас тільки про одне – будьте чоловіками!

Забудьте про недавній бунт фемінізму – носіть жінкам сумки, платіть за них в кафе, відкривайте їм двері, захищайте їх, беріть на себе їх проблеми. Можливо, ви це зрозумієте, коли сотий раз прийдете додому, а там так затишно: чистий рушничок у ванній, тарілочка з вечерею на столі. А, можливо, вам доведеться все зрозуміти, коли життя піде шкереберть: робота, бізнес, друзі, а вона – ваша хороша, буде поряд кожен день: цілуватиме руки, клубочком біля ніг лежати і запевняти вас, що ви – найкращий. А, можливо, ви це зрозумієте, коли побачите, скільки здоров’я і нервів вона втратила, носячи під серцем ваше дитя, або коли після 12-16-20 годин пологів в муках, вона подарує вам спадкоємця.

Будьте добрішими до неї

Припиніть тріпати її нерви вашою гордістю, чоловічою логікою, силою характеру. Телефонуйте їй, особливо коли ви посварилися. Якби ви тільки знали, як гірко вона плаче після того, як ви кинули трубку або грюкнули дверима. Ні, не так красиво, як у фільмах показують: в подушечку і тихенько. Вона ридає, розмазуючи сльози по негарному, опухлому, розчервонівшимуся обличчю. Її чути на вулицю та сусідам. Вона виє від болю, якого завдаєте їй ви. Телефонуйте їй, повертайтеся, приїжджайте. Візьміть її на руки та винесіть з її горя, як пожежник виносить з вогню.

Не кричіть, не ображайте
Ви вбиваєте її словами. Її доброту, ніжність, справжність. Вона стає злою, жорстокою і мстивою, просто тому, що ви одного разу кинули їй в обличчя «с*ка!». Ви тисячу разів потім пошкодували, але слова кинуті на вітер не повернути. Частина її вже померла, тому що ви навіть не уявляєте як це нестерпно боляче чути від найріднішого такі слова. Ви помиритеся потім, але вона все одно не зможе забути. А потім ви, дорогі чоловіки, дивуєтеся, звідки в нас,жінок, скільки цинізму і байдужості. Ми їх із шрамів на серці в’яжемо. Тих шрамів, які залишили там ви.

Дбайте про неї
Пристрасно, бурхливо, несамовито. Бийте кулаками в стіни, топайте ногами, трощіть все навколо. Тільки ніколи не говоріть їй, що вона винна в цьому. Ніколи не дорікайте їй, не звинувачуйте. Нехай краще «той козел, що на неї подивився» буде сам у всьому винний. Нехай вона для вас залишається святою. Повірте мені, якщо вона захоче зрадити, вона це зробить, і знати ви про це не будете.

Але якщо ви звернули увагу, то зробила вона це навмисно. Щоб побачити, що ви ревнуєте, а значить любите, цінуєте і боїтеся втратити. Значить, вона засумнівалася в собі або у ваших почуттях. Значить, боїться за ваше «ми». Говоріть їй частіше про свої почуття. Говоріть, що вона ваше все; що з нею, як в раю. Нехай це буде навіть вдавано, але хоч так. Говоріть приємні слова! А якщо раптом завтра її не стане? Її все одно коли-небудь не стане, нас усіх не стане. Життя таке коротке, таке непередбачуване і може закінчитися в будь-яку мить. Так ось, якщо її завтра не стане, у вас вже ніколи не буде шансу сказати їй про все.

Обіцяйте, не шкодуйте обіцянок, не бійтеся обдурити
Вона така щаслива, коли чує обіцянки, коли мріє, сподівається на щось дуже хороше. Вона така гарна в цю мить, ВОНА така… Хіба вона цього не заслужила?

І навіть якщо ви розлучитеся післязавтра, хіба ці п’ятнадцять хвилин, коли ви лежали в обіймах і мріяли про ваше красиве майбутнє не є щастям?!Кожна секунда життя – дорогоцінна! На жаль,в нашому житті цих секунд мало, а ми ще й самі себе їх позбавляємо. Ми зважуємо, прораховуємо, продумуємо, ми, ідіоти, чорт візьми, будуємо стосунки! А стосунки треба просто проживати! Потрібно просто любити, страждати, горіти. Говорити, що думаєш тут і зараз.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.