«iPhone 8» буде схожим на «Galaxy Edge 7», – ЗМІ

Експерти починають крихта за крихтою збирати непрямі відомості про наступне покоління смартфонів «Apple».
Про це пише «Tech Today» з посиланням на «TechTimes».

iphone-8-concept-keramo-3-800x484

В «iPhone 7» встановлено 5-дюймовий екран, модель «iPhone 7 Plus» має дисплей з діагоналлю 5,5 дюймів.
Можливо, наступне покоління смартфонів «Аpple» буде мати такі самі розміри, однак отримає дисплеї з діагоналями 5 і 5,8 дюйма. Таке збільшення площі екрана можливе за рахунок зменшення рамки навколо нього.

Фахівці «Barclays Research» вважають, що дисплеї «iPhone 8» будуть не тільки без рамок, а й загнуті по краях, як у моделей «Galaxy Edge» виробництва «Samsung». Можливо, саме таким буде «iPhone» з екраном 5,8 дюйма, у якому буде встановлено OLED-дисплей.

Ця технологія, що заснована на використанні органічних світлодіодів, дозволяє робити екрани гнучкими та забезпечує дуже добру яскравість і контрастність зображення.

Чутки про те, що «iPhone 8» будуть оснащені вигнутими OLED-екранами, підтверджує авторитетне азіатське видання «Nikkei» з посиланням на японську корпорацію «Sharp», яка є одним з постачальників «Apple».
За словами глави компанії Тая Джен-ву, новий вигнутий екран буде встановлений на смартфоні «iPhone 8 Plus», але не виключено, що «звичайний» «iPhone 8» також отримає OLED-дисплей.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...