Стрілянина по дітях на Миколаївщині: у поліції розповіли подробиці

Чоловік, що стріляв по дітях у Новій Одесі, перебував у стані алкогольного сп’яніння.
Про це повідомила прес-секретар Головного управління Національної поліції у Миколаївській області Олена Бережна в ефірі телеканалу «112 Україна».

За її словами, наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

«Правоохоронці з’ясували, що зловмисник неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення хуліганських дій і за появу в громадських місцях у стані алкогольного сп’яніння. Також встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння і тоді, коли вийшов до дітей, які бавилися неподалік від його двору, і здійснив постріл», – сказала вона.

За словами прес-секретаря, 12-річний хлопчик знаходиться в медичному закладі в Миколаєві, його стан оцінюється як тяжкий. Двох дітей відпустили на амбулаторне лікування. Зловмисник теж перебуває в лікарні, у нього поранення руки від пострілу.

«Вчора, оскільки він перебував у стані алкогольного сп’яніння, він взагалі не міг пояснити свої дії. Слідство буде встановлювати. Діти грали біля його двору, їх було семеро. Можна припускати, що вони йому заважали», – додала Бережна, додавши, що він стріляв із саморобного пристрою для відстрілу дробу.

Як писав «Вголос», 9 вересня в Новій Одесі Миколаївської області чоловік стріляв із саморобного пристрою по дітях. Травмовано трьох дітей і зловмисника.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.