Пенсіонерка розстріляла з вікна квартири молоду пару, бо ті їй не сподобались (фото)

У Голосіївському районі Києва 61-річна жінка з пневматичної зброї стріляла у молоду пару з вікна власної квартири. Як наслідок, 20-річна дівчина потрапила до лікарні.

Про це інформує прес-служба поліції Києва.

“В обідню пору до столичної поліції надійшло повідомлення, що в лікарню доставили 20-річну дівчину з пораненням в руку, попередньо – з пневматичної зброї. На місце події прибули екіпажі патрульних та слідчо-оперативна група територіального управління поліції. Свідки інциденту вказали правоохоронцям на оселю, звідки пролунав постріл.

Працівники поліції провели обшук у цій квартирі. В приміщенні вилучили патрони, кульки до пневматичної гвинтівки та помпову рушницю. Поліцейські поспілкувалися із 61-річною господаркою, яка зізналася, що це вона стріляла з вікна своєї квартири. Зі слів затриманої, їй не сподобалася поведінка молодих людей”, – кажуть правоохоронці.

Причини та мотиви скоєного правопорушення розслідують. Розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.