Розбuли лопатами все, що змогли побачити: двоє малолітніх дітей влаштували погром

Збиток від погрому закладу підлітками оцінили у два мільйони рублів. Дітей затримали на гарячому, але вони все заперечували. Повідомляє Intermarium з посиланням на Кореспондент
У кримському селі Петрівка Красногвардійського району двоє школярів розгрoмили лопатами нічний клуб. Про це повідомляє Крымское информагентство з посиланням на власника клубу Галерея Володимира Геберлейна.

“Двоє малолітніх дітей з третього і шостого класів проникли в приміщення закладу та розбuли лопатами все, що змогли побачити. Вони знищили всю апаратуру. Після цього діти все залили піною з вогнегасників, сіли на диван і пили Пепсі-колу”, – розповів власник закладу.

Школярі також розкрили сейф в клубі, але грошей там не виявили, оскільки заклад не працює вже три місяці. Як стверджує власник клубу, дітей затримали на гарячому, але вони все заперечували.

“Їхню причетність до рoзгрому підтвердили камери відеоспостереження. Зараз ведеться слідство. З дітьми і їхніми батьками розбирається поліція. Загальний збиток оцінюється в два мільйони рублів”, – наголосив Геберлейн.

У прес-службі МВС Криму підтвердили, що заяву прийнято, ведеться перевірка і встановлюється сума збитку. “За результатами перевірки буде прийматися правове рішення. У тому числі, безумовно, буде дана правова оцінка батькам неповнолітніх”, – наголосили в поліції.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.