Кривава ДТП за участі Зайцевої: у справі спливли скандальні подробиці

Після жахливої ДТП у Харкові підозрюваній Олені Зайцевій після аварії не провели належний огляд. Зокрема, вона не пройшла перевірку необхідними методами на визначення наркотичного і алкогольного сп’яніння.

Про це заявили на засіданні Київського районного суду міста Харків 11 вересня, пише «Сегодня» з посиланням на «Media Port».

Так, нарколог Олена Федірко, яка проводила експертизу після аварії, не перевірила належним чином Зайцеву і не склала вчасно акт з результатами. Про це, за словами захисту підозрюваної, свідчать відеозаписи огляду.

«У мене є й інші відеозаписи, я думаю, ми до того ще дійдем, якщо буде потрібно, там повністю, як відбирали аналізи, хто як вів себе, чи жалівся на якісь травми одразу після ДТП, а потім одягав корсет через кілька тижнів… Це все є на відео», — запевнив адвокат суддю.

 

Нагадаємо, що в Харкові на засідання суду 7 серпня по справі про резонансну ДТП не прийшла лікар-нарколог Олена Федірко, яка оглядала Олену Зайцеву відразу після трагедії. Суддя Віктор Попрас, в свою чергу, зобов’язав поліцію розшукати експерта і доставити її в зал засідань для надання свідчень.

Як відомо, аварія сталася 18 жовтня 2017 року: в результаті зіткнення Lexus Зайцевої вилетів на тротуар і скоїв наїзд на 11 пішоходів, 5 з яких загинули на місці (чотири дівчини і хлопець). Ще одна дівчина померла від отриманих травм у лікарні 26 жовтня

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.