В Одесі відпустили з СІЗО підозрюваного в побитті в центрі міста сімох жінок

Сьогодні Апеляційний суд Одеської області відпустив із СІЗО Рамзіка Карапетяна, який у серпні в центрі міста побив сімох жінок, серед яких вагітна.

Як повідомили в прес-службі суду, надійшла апеляційна скарга захисника підозрюваного на постанову Приморського районного суду Одеси, якою громадянин Карапетян за скоєний злочин був поміщений під варту без визначення розміру застави як альтернативи запобіжного заходу. Чоловік підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 296 КК України (хуліганство).

Відзначається, що Карапетян, вийшовши з одного з нічних клубів Одеси в стані алкогольного сп’яніння, слідуючи по вулицях міста, скоїв безпідставне побиття не менше семи незнайомих йому жінок, яких зустрів по дорозі. Зазначені хуліганські дії громадянина Карапетяна були припинені спільними зусиллями перехожих, які і викликали поліцію.

“В апеляційній скарзі було поставлено питання про зміну запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту. За результатами апеляційного перегляду, суд частково задовольнив скаргу захисника, і, скасувавши постанову Приморського райсуду, застосував до підозрюваного цілодобовий домашній арешт”, – йдеться в повідомленні.

Зловмисник зобов’язаний прибувати за кожним викликом до слідчого і в суд, повідомляти про зміну місця проживання, здати на зберігання слідству паспорт для виїзду за кордон, або інші документи, що дають право на в’їзд (виїзд) в Україну.

Домашній арешт визначено до 16 жовтня.

Як повідомлялося, 11 серпня в центрі Одеси зловмисник побив сімох жінок, в тому числі вагітну. За словами однієї з потерпілих Оксани Садиченко, напад на неї скоєно на перетині вулиць Рішельєвської та Малої Арнаутської. Зокрема, молодий чоловік вдарив її в область сонячного сплетення.

Іншу потерпілу він вдарив ліктем в обличчя, вона впала і вдарилася об бордюр, у третьої був зламаний ніс. Ще одна жінка отримала удар в обличчя, а вагітна жінка – удар ліктем у живіт.

Затримали зловмисника кілька чоловіків (супутники деяких потерпілих і випадкові очевидці), які передали його наряду поліції, що прибув за викликом.

Нападник – Рамзік Карапетян, 1993 року народження.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.