У Дніпрі 16 школярів госпіталізовано з невідомою інфекцією(ВІДЕО)

16 учнів середньої школи №62 міста Дніпро госпіталізовані в інфекційні відділення лікарень з невстановленою інфекцією.
Про це повідомляє прес-служба міськради.

 

«У Дніпрі госпіталізували шістнадцятьох учнів різного віку зі школи №62. У стані середньої тяжкості вони перебувають в інфекційних стаціонарних відділеннях різних лікарень міста. Водночас в реанімацію жодна дитина не потрапляла», – йдеться у повідомленні.

Мер Дніпра Борис Філатов на терміновій прес-конференції закликав чиновників не поширювати неперевірених чуток і запевнив, що ситуація під його особистим контролем.

За його словами, з фонду мера виділять кошти на повну реабілітацію постраждалих дітей.

Причини виникнення інфекції встановлюються. Створено спеціальну комісію, яка перевіряє стан здоров’я учнів школи №62 і їх найближчого оточення. Обстежують персонал шкільного харчоблоку, інвентар кухні та безпосередньо продукти.

За даними відділу комунікації поліції Дніпропетровської області, у лікарні міста зі скаргами на погіршення самопочуття звернулися 17 дітей у віці від 7 до 12 років. Дітей доставили в лікарню для встановлення діагнозу.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 325 КК України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних захворювань та масових отруєнь).

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.