«Я хочу подивитись, як ти здохнеш»: під Львовом жорстоко побили водія маршрутки (фото)

Учора, 13 вересня, на зупинці у Брюховичах, що під Львовом, напали на водія маршрутки №8.
Про це розповіла у «Фейсбуці» донька постраждалого Уляна Неділько.

«Ця людина (якщо цю особу можна так назвати) близько 16:00 год, після того, як водій на кінцевій зупинці у Брюховичах висадив людей, зайшла через задні двері та вчинила жорстокий напад. При чому нападник підійшов ззаду як останнє…і наніс удар, після якого водій вдарився головою об вікно», – пише дівчина, прикріплюючи посилання на фейсбук-сторінку «нападника».

«І це ще не все: цей мужчина не зупинявся наносити удари по голові, обличчю і навіть ногами копав по тілу, до такої міри, що мій тато почав стікати кров’ю і просити, щоб він припинив бити. На що почув відповідь від цієї особи: «Я хочу подивитись, як ти здохнеш».

Після таких важких ударів тато втратив свідомість, а чоловік залишив людину стікати кров’ю і втік з місця злочину. На щастя, вчасно приїхав водій наступного маршруту і викликав швидку і поліцію», – додає дівчина.

Уляна Неділько зазначає, що нещодавно дружина цього чоловіка (нападника, за її словами) в пості та в коментарях у багатьох групах вимагала звільнення водія через його ставлення до пасажирів.

«Вона розпиналась…що мій батько невихована людина, тварина, яка не вміє поводитись з людьми, і щиро прагнула, щоб водія звільнили і сім’я залишилась без грошей. Тоді виникає питання: а що потрібно зробити тоді з такою особою? Таких людей взагалі не можна випускати в суспільство! Все, на що вони здатні, – це мигцем, коли людина не очікує і зовсім беззахисна, нападати», – каже дівчина.

Як відомо, 5 вересня водій львівської маршрутки №8 вигнав з автобуса двох дітей із багатодітної сім’ї.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.