У Кремлі розгорається конфлікт: Путін знайшов зрадника

Останні гучних провалів Кремля на міжнародній арені: наближення томосу для України і викриття Британією отруйників Скрипалів, зараз в Росії екстрено намагаються знайти «зрадника», на якого можна буде звалити всі проколи. Цим «цапом-відбувайлом» може стати глава Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Наришкін.

Про це повідомив координатор групи «Інформаційне опір» Дмитро Тимчук. «Конфлікт ФСБ і ГРУ за сфери впливу і раніше вихлюпувався назовні. Один із прикладів – вбивство в ЦАР знімальної групи, яка знімала фільм про ПВК «Вагнера», а також боротьба за сфери впливу на окупованому Донбасі. На цьому тлі Служба зовнішньої розвідки РФ до недавнього часу перебувала в тіні. Але тепер дует конфліктуючих перетворився в тріо.

Наришкін не вбивш в зародку процес надання томосу Україні. А після озвучення Великобританією імен громадян Росії, підозрюваних в отруєнні Скрипаль, справи у Кремля зовсім зіпсувалися – нові санкції Заходу будуть дуже болючими. Один з класичних способів переключити увагу від провалу – це знайти «зрадника» в своїх рядах, такого глобального зрадника-відщепенця.

А отримання Наришкіним і членами його сім’ї посвідки на проживання в Угорщині – країні НАТО – це яскравий факт, який свідчить про підготовку до евакуації. Виходить, глава СЗР, який давно працює з Путіним, не вірить в світле майбутнє РФ. Після цього на «зрадника» буде легше і томос повісити і все інше. У цьому дуже зацікавлені ФСБ і ГРУ, а також товариш Гундяєв (патріарх Кирило)», – написав Дмитро Тимчук.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...