На Львівщині масштабна ДТП. Травмовані малолітні діти

На автодорозі Київ-Чоп сталася автопригода за участі трьох машин. Це сталося 25 вересня. Поблизу села Чишки 32-річний водій автомобіля «Volkswagen Golf» на іноземній реєстрації не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся з «BMW 560L».

За кермом ВМЗ був 48-ічний виннчичанин. Через удар його машина опинилас яна смузі зустрічного руху.Через це він вчинив лобове зіткнення з автомобілем Ауді. За кермом цієї машини був 27-річний львів’янин.

Через це ДТП тілесні ушкодження отримали 6 осіб. Серед них хлопчики віком 2 та 4 роки. Їх госпіталізували в лікарню. Там їх оглянули медики.

Як повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області, за цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Максимальне покарання, передбачене статтею, – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.