З’явилося відео з місця аварії у Чернівцях, де копи на службовому авто убили хлопця

У Мережі оприлюднили відео з місця нічної смертельної ДТП у столиці Буковини, Чернівцях, де співробітники патрульної поліції на службовому автомобілі скоїли наїзд на пішохода. Молодий хлопець під колесами авто «копів» загинув. Більше того, поширювалася інформація, нібито після наїзду водій патрульного авто з напарником утекли з місця події, покинувши побиту машину. Утім, чернівецька прокуратура такі слова очевидців нині спростовує.

Відеозапис із місця подій опублікува у своєму «Фейсбуку» місцевий телеканал «Чернівці24».

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях авто патрульної поліції на смерть збило пішохода. Сталася дорожно-транспортна пригода із летальним наслідком сьогодні, 16 вересня, близько третьої ночі.

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуку» писав свідок трагедії Дмитрій Корней, пише «Молодий Буковинець».

У прес-службі регіонального головуправління Нацполіції в області факт аварії з етальним наслідком підтвердили. За даними речника буковинських поліціянтів, за кермом службового автомобіля Mitsubishi Outlander перебував 25-річний лейтенант. На момент автопригоди екіпаж здійснював патрулювання вулиці Руської в облцентрі.

«Рухаючись з увімкненим проблисковим маячком синього кольору, поліцейський збив 28-річного жителя Герцаївського району, котрий раптово вибіг на проїжджу частину дороги», – йдеться в повідомленні. Тим часом свідки трагедії стверджують, що хлопець перетинав дорожнє полотно по пішохідному переходу.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.