На Кіровоградщині зникла 17-річна дівчина – що вдалося поліції

Діана Хріненко зникла ще на День Незалежності. Відтоді її ніхто не бачив.

До зникнення 17-річної Діани Хріненко, яку вже четвертий тиждень шукають на Кіровоградщині, можуть бути причетні дві особи. Наразі їх перевіряють. Про це повідомляє прес-служба обласної Нацполіції.

Діана Хріненко зникла із села Суботці на День Незалежності – 24-го серпня. О 21:00 вона пішла на святкування і не повернулася додому. На місці, де зникла дівчина, знайшли її мобільний телефон та срібний ланцюжок, який ймовірно належав викрадачам.

У пошуках Діани окрім правоохоронців, задіяні сотні волонтерів та військових. З моменту зникнення неповнолітньої у селі працює оперативний штаб поліції. Шукаючи Діану, правоохоронці обстежили територію не лише Суботців, а й навколишні села Трепівка та Знам’янка-2, а ще прилеглі лісосмуги, домогосподарства та ставки.

Загалом, перевірили понад 2 тисячі об’єктів та опитали близько 3 тисяч громадян. Про те, як відбуваються пошукові роботи, матері зниклої дівчини відзвітував перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

“Встановлені всі таксисти, які працювали з 24 на 25 серпня. Встановлено тисячу осіб, які проїжджали або були в той час у Суботцях. Слідчі призначили близько 40 експертиз. Деякі результати вже отримали. Затримано дві особи, тривають слідчі дії. Але сказати на 100% на сьогодні, що це саме вони скоїли злочин, неможливо. Нині пошукові та оперативні заходи не припиняються, будемо залучати до цієї роботи додаткові сили, у тому числі з інших областей України”, – зазначив Аброськін.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.