Без руки на зовсім іншому березі: Спливли моторошні деталі загадкового зникнення хлопчика на українському курорті

8-річний Ростислав Коваленко пропав на центральному пляжі Кирилівки в Запорізькій області вдень, 24 серпня, поки мама витирала другу дитину.

Батьки до останнього сподівалися, що їх син живий, а рятувальникам навіть доводилося зупиняти пошуки через сильний вітер. Але тіло дитини знайшли через 5 днів — 29 серпня за 10 кілометрів від острова Бірючого. Його відправили на експертизу, щоб встановити точну причину смерті.

На тілі Ростислава була відсутня ліва рука. За попереднім висновком дитина втопилася, але тіло вирішили відправити на детальну експертизу, щоб офіційно встановити причину смерті, приблизний час, а також наявність слідів насильства — йдеться в реєстрі судових рішень.

Нагадаємо, в Одеській області сталася жахлива надзвичайна подія. Мама 11-місячного хлопчика залишила його без нагляду, все закінчилося тим, що дитина втопилася в каструлі з водою. Трагедія сталася у Біляївському районі Одеської області. Місцева поліція розповідає, що мати займалася домашніми справами, поки дитина гралась поруч, а нещаслива каструля стояла у дворі. Коли жінка відлучилася на кілька хвилин, повернувшись, знайшла дитину в каструлі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.