Суд оголосив рішення у справі виховательки, яку звільнили через фото у кyпaльнику(відео)

Вихователька Бугаївського дитсадка Віта Черешньовська, яка стала відомою на всю країну через власні світлини і незадоволення ними своєї керівниці, виграла Апеляційний суд, йдеться у ТСН.

Раніше завідувачка закладу звільнила Віту за нібито амopaльні фото в соцмережі. На знімках підлегла в кyпальнику на відпочинку та в червоній сукні з келихом винa. Аби відновитися на посаді, вихователька пішла до суду і його виграла.

Однак завідувачка, прийнявши її на роботу, того ж дня знову звільнила. Від дитсадка вона подала апеляцію на рішення суду першої інстанції, і програла. Суд постановив: Черешньовську на посаді виховательки відновити, бо амopaльних учинків вона не коїла.

“Я така щаслива, що не знаю. Я тепер плачу весь час. Плачу – чи погано чи добре – я весь час плачу”, – коментує Віта Черешньовська. Але вийти на роботу вона все ще не може, адже її звільнили двічі, а апеляція стосувалась першого звільнення.

Історія молодої виховательки і завідувача дитячого садочка, яка двічі за сім місяців звільнила свою підлеглу з формулюванням “за амopaльну поведінку” через фото в кyпальнику, стала одним із хітів Інтернету – відеозапис сюжету про це подивилися мільйон разів тільки за перші чотири дні його появи в Мережі. У виховательки з’явилася ціла група підтримки, їй пишуть незнайомі педагоги і публікують на знак підтримки свої фото з відпочинку. Міністр освіти Лілія Гриневич назвала звільнення Черешньовської розправою.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.