Обіцяла “відмолити” гроші і коштовності: У Тернополі розшукують ясновидицю-шахрайку, яка одурила людей на мільйон гривень (фото)

“Хрещениця Ванги” надурила тернополян на мільйон гривень Ясновидиця-шахрайка закликала людей приносити гроші й коштовності, які треба “вимолити”. Потім – зникла разом із усіх “відмоленим”

Правоохоронці Тернопільщини розшукують псевдо-цілительку, що заробила майже мільйон гривень на довірливих тернополянах, передає Intermarium з посиланням наDepo.Тернопіль з посиланням на прес-службу облполіції.

“Анна Марія – спадкова ясновидиця з Болгарії, похресниця пані Ванги, яка володіє божественним даром та належить до золотої п’ятірки майстрів Болгарії та країн СНД” – оголошення під такою назвою впродовж кількох місяців з’являлося в Тернопільських друкованих виданнях. “Цілителька” заявляла, що допомагає в сімейних питаннях, позбавляє від бідності й самотності, привертає успіх та удачу, лікує важкі хвoроби, а також позбавляє від алкoголізму як при особистих зустрічах, так і по фото.

Як повідомили в поліції, жінка приймала людей в орендованій квартирі на вулиці Польового 4,Б в Тернополі.

Усім розповідала, що грошей за власні послуги не бере, але усі нещастя в родині від грошей та коштовностей. Хто приносив по тисячі доларів, хто десять тисяч американських купюр. Несли золото та цінні речі.

Проте, коли клієнти повернулися, аби забрати відмолені гроші та коштовності, то Анни Марії на квартирі вже не було. Не відповідав і її мобільний телефон.

За попередніми даними, жe ртвами ворожки стало дев’ять жителів Тернополя та області. Загальна сума збитків – майже мільйон гривень.

При перевірці свідоцтва та даних, розміщених в оголошеннях стало відомо, що вони фіктивні. Ясновидицю оголосили в державний розшук. Справжнє ім’я шахрайки – Малік Габріела. Вона уродженка Молдови, 1977 року народження.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.