Іраклі Макацарія розповів про стосунки з Альоною і свою роботу

Мільйони дівчат мріяли стати обраницею найбажанішого холостяка, але Іраклі Макацарія зробив свій вибір. Як живе красень-грузин з його коханою і чим він зараз займається? Дізнайтеся в матеріалі!

24148804

Іраклі Макацарія і Альона Лесик стали героями програми «МОЯ Profession» на М1. Учасники реаліті «Холостяк – 6» з радістю поділилися фрагментами особистоого життя і захопленнями.

Зараз грузин куди більше часу проводить в Україні. Іраклі продовжує реалізовувати себе як кінопродюсер і цього разу його плани не обійшли стороною нашу країну. Якраз зараз Іраклі знімає у Львові свій новий фільм. А ось Альона не поспішає ставати частиною професійної діяльності коханого. В інтерв’ю вона зізналася, що не хоче користуватися статусом дівчини Іраклі і грати головні ролі в його картинах.

«Якби Іраклі запросив мене зніматися в кіно, я впевнена, що я б вивчила текст і прийшла б на кастинг, як і всі інші», – зізналася харківська модель.

А поки Іраклі реалізовує свої плани в Україні, він не обділяє увагою свою кохану. Як тільки випадає вільний день, грузин відразу ж мчить до Альони і проводить з нею своє дозвілля. Зараз в Іраклі нове захоплення і це – вейкбордінг. Окрім того, чоловік не забуває тримати себе в формі. Іраклі регулярно відвідує тренажерний зал, де проводить по півтори-дві години часу, а результат його роботи можна оцінити по чарівній фігурі!

Іраклі з Альоною тепер об’єднує і фешн-індустрія. Якщо дівчина успішно реалізовує себе як модель, то її чоловік почав присвячувати себе дизайнерській справі. Нещодавно Іраклі почав роботу над створенням нової лінії одягу, присвяченої як жінкам, так і чоловікам. Разом з успішним грузинським дизайнером Теко Гелашвілі, переможницею «BeNext Fashion Design Contest 2016», грузин активно працює над втіленням своїх ідей. Вони створюють лаконічний, елегантний одяг з футуристичними елементами. Відзначимо, що влітку Альона отримала як подарунок дві сукні з нової колекції, які вона повинна була надягти на Червону доріжку ОМКФ-2016. Але, на жаль, трапилася неприємність і вбрання не підійшли Альоні за розміром. Проте Іраклі і його обраниці вдалося стати одними з найстильніших і найпривабливіших гостей заходу!

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...