“Він потягнув мене до спальні. Я згорнулася калачиком” – подробиці секс-скандалу довкола Роналду (фото)

Форвард “Ювентуса” Кріштіану Роналду прокоментував звинувачення від американки 34-річної Кетрін Майорга.

“Це брехня. Вона хоче прославитися за рахунок мого імені. Такі ситуації – частина моєї роботи”, – заявив спортсмен під час спілкування у прямому ефірі через Instagram.

Майорга стверджує, що спортсмен зґвалтував її, в тому числі анально, у пентхаусі №57306 в готелі Palms Hotel в американському Лас-Вегасі 12 червня 2009 року, повідомляє Der Spiegel. Минулого року підписала угоду про нерозголошення. Але тепер юрист визнав, що вона була не здатна прийняти рішення про підписання, бо має психологічну травму після згвалтування. Тому угода є не дійсною. На підтвердження цього провели психологічну експертизу.

Тепер Майорга вирішила розповісти свою історію повністю. Роналду відпочивав зі своїми родичами після переходу з “Манчестер Юнайтед” у “Реал” на рекордну суму в €94 млн. Зустрів її у нічному клубі “Rain”.

“Він просто схопив мене за руку. І це було щось типу “Агов, ти! Пішли зі мною!”, – каже жінка. Все-таки футболісту вдалося умовити її на знайомство, напоїти коктейлем. Вони жартували і Роналду познайомив Кетрін зі своїм оточенням. Жінка дала спортсмену свій номер телефона. Пізніше він надіслав СМС і запропонував зустрітися. Жінка погодилася із з його друзями піднялася у його пентхауз. Поки вони розважалися, плавали у басейні, Кетрін пішла до ванної. Туди зайшов Роналду і почав примушувати до інтимних дій з його пенісом. Вона відмовилася.

“Він сказав – я відпущу тебе, якщо ти поцілуєш мене. Я погодилася. Але він знову почав чіплятися. Я відштовхнула і сказала – ні. Він потягнув мене у спальню. Я згорнулася калачиком, прикриваючи свою вагіну. І тоді він стрибнув на мене. Я кричала – ні, ні, ні!” – пригадує Кетрін.

Вперше вона заявила про це минулого року. Роналду стверджував, що це був секс за згодою. Жінка подала до суду. За домовленістю адвокатів обох сторін спортсмен виплатив жінці $375 тис. Тоді вона діяла анонімно. Тепер знову подала до суду.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.