Дві неповнолітні дівчинки покінчили з життям стрибнувши з даху (фото, відео)

На місці працює поліція, з’ясовуючи подробиці трагедії.

Сьогодні вранці у Лівобережному районі Маріуполя дві дівчинки одночасно зістрибнули з даху багатоповерхівки і розбилися, повідомляє місцевий сайт 0629.

Видання зазначає, що дівчатка загинули одразу – врятувати їх було неможливо. У них у кишенях знайшли записки з однаковим текстом: “Поховайте нас разом”.

У прес-службі поліції області інформацію про загибель підтвердили. Загиблі – учениці 9 та 11 класів, причини такого вчинку встановлюють.

Школярки – хресні сестри, вранці мати старшої проводжала її до школи. Як діти опинилися в багатоповерхівці в іншій частині району, далеко від дому, де у них немає ні родичів, ні знайомих, невідомо. Під’їзд будинку зачиняють. Тим не менше дівчатка змогли піднятися на останній поверх і пробратися на горище. Воно замикається на замок, але там є дірка. Ось у неї, ймовірно, дівчатка і пролізли.

За словами поліцейських, тіла дітей лежать настільки близько одне до одного, що є підстави вважати, що вони не стрибнули, а просто зробили крок униз разом. На місці продовжує працювати слідчо-оперативна група поліції.

Загибель дітей у Маріуполі вранці підтвердив перший заступник начальника Нацполіції В’ячеслав Аброськін, додавши, що протягом учорашнього дня в Україні вкоротили собі віку троє дітей.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.