В Польщі неадекватний українець накинувся на людей з сокирою: перші подробиці

Українець напав на перехожих із сокирою в Польщі, в результаті чого зазнали поранень три людини.

Як повідомляється, це сталося 1 жовтня в населеному пункті Собене-Езьори в Мазовецькому воєводстві Польщі. 35-річний українець напав на людей посеред однієї з центральних вулиць.

Поліція схопила чоловіка. Незабаром очікуються звинувачення і запобіжний захід. В українця взяли аналіз крові на наявність наркотиків або психотропних речовин.

Постраждалих госпіталізували у лікарню, де їм надали необхідну допомогу. Їхньому життю нічого не загрожує. Усіх трьох відпустили додому.

Нагадаємо, у польському місті Ленкніца місцевий житель напав на українців на грунті національної неприязні. Як повідомила 28 серпня прес-секретар повітової комендатури поліції в місті Жари Анета Берестецька, інцидент стався в одному із закладів громадського харчування

Як з’ясували правоохоронці, 37-річний чоловік публічно і без причини нецензурною лексикою образив двох громадян України з приводу їхньої національної приналежності. Крім того, він порушив тілесну недоторканність одного з них, вдаривши його по голові, завдаючи копняків і смикаючи за одяг. Нападник також погрожував позбавленням життя.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.