“Стояла в приміщенні соцзахисту і раптом впала”: У Запоріжжі в черзі за соцдопомогою померла жінка

У Запоріжжі вранці 2 жовтня в приміщенні управління соціального захисту Вознесенівського району міста померла жінка, яка стояла в черзі.

Як повідомляє місцева, інцидент стався близько 10:30 – пенсіонерка стояла в приміщенні соцзахисту і раптом впала. Медики, яких викликали очевидці, лише констатували смерть жінки, 1944 року народження.

За попередніми даними жінка померла від сердечного нападу так і не дочекавшись допомоги. Зараз у поліції зясовуються всі деталі трагедії та опитуються свідки, які були у приміщенні разом з загиблою.

Нагадаємо, ввечері 20 вересня до правоохоронців Кременецького відділу поліції надійшло повідомлення від медиків, що на власному подвір’ї померла 71-річна кременчанка.

З’ясувалося, що жінка загинула внаслідок черепно-мозкової травми, яку отримала через падіння з вікна приватного будинку. Пенсіонерка хотіла повісити штори та, вочевидь, не втримавши рівноваги сперлася на вікно. Під вагою старі кріплення не витримали і жінка випала на вулицю, при цьому вдарилася головою об бетонну обмостку. Інших травм на тілі не було виявлено.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.