Він сам винен! В школі де по-звірячому побили третьокласника, намагаються зам’яти скандал

Вчителі третьокласника Давида Лавриненко, який після звірячого побиття однокласниками потрапив в реанімацію, запевняють, що дитина травмувалася сама.

Скандал в одній зі шкіл селища Чорнобай Черкаської області продовжує набирати обертів. Так, співробітники навчального закладу відкидають версію батьків хлопчика про те, що його побили однокласники.

Вчителі стверджують, що дитина сама одержала страшні травми на ігровому майданчику. За їх словами, це бачили інші школярі.

«Хлопчик став сюди ніжками, зачепився, тут є така перекладінка, полетів вниз і впав, потім він схопився, оббіг один раз ці гойдалки і побіг. Ми ще перепитали: точно побіг? Так. Можливо, у нього больовий шок був», – розповіла директор школи Лариса Мовчан.

У свою чергу, батьки передбачуваних кривдників визнають, що між їхніми дітьми і постраждалим хлопчиком траплялися конфлікти, однак категорично заперечують факт побиття.

Однак батьки школяра залишаються впевненими в тому, що його побили саме однокласники. Раніше його мати вже повідомляла, що про це їй встиг розповісти сам Давид, коли повернувся додому з моторошними травмами.

Також з’явилася актуальна інформація про стан хлопчика. Про неї розповів глава Чорнобаївської районної лікарні Сергій Чуба.

«Закрита черепно-мозкова травма, забій грудної клітини, забита травма черевної порожнини, була підозра на внутрішньочеревну кровотечу, яка підтвердилася. Вона зупинена, було оперативне втручання – все, що потрібно, все і зробили», – повідомив він.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.