”Нічого було їсти”: Розповіли моторошні подробиці вбивства хлопця 12-річною каннібалкою

Хлопець і дівчинка, які вчинили страшне вбивство в російському селищі Новинка недалеко від Санкт-Петербурга, пояснили, що розчленували та приготували деякі частини жертви через те, що їм “не було що їсти”.

Як інформує слідче управління Слідчого комітету РФ по Ленінградської області, 21-річного хлопця зарубали сокирою, розпороли живіт і вийняли нутрощі, відрубали руки і голову. Частини тіла убитого підозрювані засмажили на сковороді.

Крім того, 12-річна дівчинка із Сочі та 22-річний хлопець з Алтайського краю мали статевий зв’язок. Про зникнення школярки в Краснодарському краї її батьки заявили ще на початку літа.

За версією слідства, після своєї втечі вона зустрілася з молодим чоловіком і вступила з ним в інтимний зв’язок. Пара приїхала в Ленінградську область та оселилася в Новинці у свого знайомого. Через кілька днів хлопець і дівчинка вчинили злочин.

Відзначається, що 22-річному хлопцю загрожує термін за вбивство, канібалізм і статеві зносини з неповнолітньою. Відповідно до законів Російської Федерації, 12-річна дитина не підлягає кримінальному переслідуванню. Покарання передбачається лише з 16 років, а у випадку з особливо тяжкими злочинами – з 14.

Найімовірніше, дівчинку направлять у Центр тимчасової ізоляції неповнолітніх правопорушників Петербурга, де утримують дітей, які вчинили набагато менші злочини – крадіжки, псування майна, хуліганську поведінку.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.