У Франківську водій вантажівки збив 10-річного хлопчика, дитина у дуже важкому стані (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 4 жовтня близько 16 год., в м. Івано Франківську по вулиці Довженка.

Водій 1976 р. н., керуючи вантажівкою «ЗИЛ», проявив неуважність та вчинив наїзд на 10-річного пішохода, який переходив проїжджу частину дороги в межах нерегульованого пішохідного переходу.

В результаті ДТП дитина отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому кісток черепа, закриту черепно-мозкову травму, множинні садни верхніх та нижніх кінцівок.

Водій – тверезий, повідомляють у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Проводиться слідство.

Поліція застерігає усіх учасників дорожнього руху проявляти уважність на дорогах, особливо пішоходів. Кожний крок зроблений не переконавшись у безпеці, може стати непоправним. Не поспішайте за будь яких обставин, виходячи на дорогу переконайтесь, що це безпечно.

Учень четвертого класу 28 школи, котрий пообіді 4 жотвня потрапив під вантажівку, знаходиться у дуже важкому стані.

За словами медика, хлопчик без свідомості. У нього – осколковий перелом черепа.

“Операції наразі не робили, порадилися на консиліумі. Вчора була томографія, нині теж зробимо аби простежити динаміку і будемо знову збирати консиліум”, – розповів медик.

Знайомі матері травмованого хлопчика Максима кажуть, що він потребує молитви. Із заробітків з-за кордону терміново повертається батько дитини.

У школі, де навчається хлопчик, збирають гроші на його лікування.

Номер банківського рахунку матері: 5168 7427 2090 3065 Вольська Ніна Вікторівна

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.