У США дослідники, які займаються вивченням сексу, вирішили з’ясувати, яка кількість статевих актів протягом року є оптимальною для кожної вікової категорії

У США дослідники, які займаються вивченням сексу, вирішили з’ясувати, яка кількість статевих актів протягом року є оптимальною для кожної вікової категорії, повідомляє “МК“.

e1478970216473

Вчені провели дослідження для категорій людей у віці від 18 до 29 років, від 30 до 39 і від 40 до 49 років.

Так, для категорії, що досягла повноліття (18-29), дослідники припускають 119 разів статевої активності на рік, а точніше – близько двох разів на тиждень.

Як виявилося, людям у віці 30-39 і 40-49 років вже менше відводять кількість статевих актів: у середньому за рік їх вистачає на 86 і 69 разів.

А ось для віку “за 50” вчені статистику не вели.

Хоча фахівці розглянули сексуальні потреби людей у віці до 50 років, низка інших досліджень, проведених останнім часом, дозволяє припустити, що потреба в інтимній близькості зберігається у людей набагато довше.

Зокрема, в липні цього року фахівці з’ясували, що інтерес до сексу у людей старше 50 років далеко не завжди знижується, а в окремих випадках навіть підвищується. Пізніше вчені заявили, що жінки у віці від 50 до 70 років інколи отримують від сексу навіть більше задоволення, ніж 20-річні дівчата, а експерти Північноамериканського товариства з питань менопаузи прийшли до висновку, що потреба в ньому не зникає у жінок і після 70 років.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...