“Манчестер Юнайтед” анулював квитки російських уболівальників на матч із “Зорею”

“Манчестер Юнайтед” анулював квитки російських уболівальників на матч Ліги Європи проти “Зорі”.

gettyimages-611425648-699x420

 

Всі російські вболівальники англійського клубу, які планували поїздку до Одеси 8 грудня і купили квитки на гру, отримали смс-повідомлення про те, що їхні квитки анульовані.

“Через поточну політичну ситуацію і через можливі проблеми, пов’язані з вашою безпекою, влада приймаючої країни рекомендувала нам не видавати вам квитки на гру.

Тому ми анулюємо ваші квитки і повністю компенсуємо вам витрачені кошти, які надійдуть на ваш рахунок протягом п’яти днів”, – сказано у повідомленні.

Генеральний директор “Зорі” Сергій Рафаїлов розповів про продаж квитків на матч проти “МЮ”.

“Перед матчем з “Фенербахче” ми продавали квитки пакетом зі знижкою одразу на три матчі. Потім, перед грою з “Фейєноордом”, відповідно на дві зустрічі. На початок продажу квитків безпосередньо на один матч з “МЮ” було вільно 7 тисяч місць. На вчорашній день з 7 тисяч квитків 5,5 вже було продано. Думаю, що в найближчі два дні решта квитків будуть продані.

Хто їх купував, я сказати не можу. Напевно в цьому числі є як перекупники, так і шахраї. На матчі з “Фейєноордом” ми зіштовхунулися і з фальшивими квитками, які були зроблені дуже якісно. Тільки унікальний штрих-код не проходив на сканері, а за зовнішнім виглядом квитки були ідентичними.

В цілому, думаю, буде повний стадіон. В Одесі розкішна атмосфера і вболівали за нас в двох інших матчах дуже здорово”, – сказав Рафаїлов.

Стадіон “Чорноморець” розрахований на 34 164 глядача.

Поєдинок “МЮ” – “Зоря” закінчився перемогою господарів з рахунком 1:0. Єдиний гол в матчі забив Златан Ібрагімович на 69-й хвилині.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...