У Києві біля будівлі Кабінету міністрів невідомі облили фекаліями депутата від БПП

У Києві біля будівлі Кабінету міністрів невідомі облили депутата від БПП Сергія Капліна невідомою речовиною з неприємним запахом.

Відео інциденту опубліковане на YouTube. На відеоролику видно, що рідина коричневого кольору потрапила на кількох учасників акції, що проходить під Кабміном, а також дівчину-поліцейську.

Як повідомляється, за попередньою інформацією, депутата облили фекаліями.

За інформацією, поліція діалогу поінформувала про двох затриманих. Їх, найімовірніше, доправлять до Печерського райвідділу поліції Києва.

Зазначається, що крім Капліна постраждав також інший нардеп від БПП Олександр Сугоняко, та учасниця акції протесту.

Після цього інциденту правоохоронці взяли Кабмін під посилену охорону.

Пізніше сам Каплін у коментарі “Українській правді” підтвердив, що його облили сумішшю землі і фекалій. Він також заявив, що йому відомий організатор цієї провокації.

“Це Олексій Сердюк. Ми у нього забрали телефон, побачили всю переписку. За цю провокацію заплатили 300 доларів”, — сказав політик.

Як відомо, у середу, 17 жовтня, Федерація профспілок України проводить у Києві другий етап всеукраїнської акції протесту.

Участь в акції беруть кілька тисяч осіб. Вони пройшли від парку Шевченка до урядового кварталу, тримаючи в руках прапори з символікою профспілок і плакати з написами “Ні безглуздим реформам”, “Медикам гідну оплату праці”.

Учасники акції вимагають від уряду скасувати постанову Кабміну № 817, яка, за їхніми словами, забирає у власність держави майно українських профспілок.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.