У Тернополі через бездіяльність соцслужб, жінка повинна доживати вік на вулиці (ФОТО)

У Тернополі на вулиці Чорновола жінка повинна просити милостиню у людей, скільки залишилася без домівки. На численні звернення тернополян соцслужба досі нічого не вдіяла, лише шукають відмовки.

Про жінку, яка сидить на Чорновола і просить милостиню розповіла у соцмережі “Фейсбук” тернополянка Галина Струк. Вона розповідає, що жінка вже два роки поспіль без домівки над головою жінка сидить на вулиці, а живе взагалі у лісі. Також вона стверджує, що жінка-безхатченко не п`є, а просто хоче дожити своої роки.

Це Людина, це жінка доволі похилого віку, вона не вживає алкоголь, не просить грошей. Вона сидить і доживає віку. Коли їй дала подушку, бабулька не повірила, що може не користуватись…
Але про головне… Соціальну службу турбувала вже разів 5-6, навіть скидала дані дислокації на Viber. То не застають на місці, то самі не на місці. Тільки я застаю. Соцслужби! Ви отримуєте зарплату! Прилаштуйте жінку, їй потрібно медичне обстеження (у сумочці має купу медикаментів), ванна, чистий одяг і місце проживання, – пише Галина Струк.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.