Поліція затримала всіх шістьох бандитів, які вбили дружину сільського голови Стратина на Рогатинщині

Правоохоронці завершили досудове розслідування у гучному кримінальному провадженні щодо членів організованого озброєного угрупування, які напали на будинок сільського голови села Стратин на Рогатинщині та вбили його дружину.

Нагадаємо, подія трапилася у березні минулого року. Четверо озброєних осіб у масках проникли до будинку сільського голови села Стратин Рогатинського району.

Грабіжники побили господарів і заволоділи коштами у сумі 10 тис. грн та газовим пістолетом. Внаслідок механічної асфіксії 58-річна жінка померла на місці події. Господаря, 59-річного сільського голову, розбійники залишили зв’язаним у будинку.

Досудовим розслідуванням встановлено, що на початку 2017 року раніше неодноразово судимий житель Івано-Франківської області вирішив створити організовану групу, озброїти її членів вогнепальною зброєю і, таким чином, створив угрупування до складу якого залучив своїх знайомих.

У березні 2017 року зловмисники вчинили розбійний напад на помешкання подружжя жителів Рогатинського району, в ході якого, вимагаючи інформацію про місце знаходження грошових коштів, умисно позбавили життя дружину потерпілого та заволоділи їхнім майном.

Крім цього, підозрювані у 2017 році вчинили розбійний напад на помешкання жительки Рожнятівського району, в ході якого зв’язали потерпілу та заволоділи належними їй ювелірними виробами на значну суму.

У лютому цього року у поліції відзвітували про затримання чотирьох підозрюваних у вбивстві дружини сільського голови.

Сьогодні у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини повідомили, що затримали всіх шістьох зловмисників у порядку ст. 208 КПК України. Їм обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Обвинувальний акт скеровано для розгляду по суті до Калуського міськрайонного суду.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.