Власний замок та картини Далі: у Франції затримали ”мертвого” корупціонера з України

У Франції у регіоні Бургундія затримали українського корупціонера. Його ім’я не розголошується, однак відомо, що чоловіка підозрюють у міжнародному шахрайстві та відмиванні грошей.

Під час обшуків у нього виявили активи на 4,6 мільйона євро, враховуючи власність на замок, а також вінтажний Rolls Royce Phantom і три роботи Сальвадора Далі. Про це повідомили у прес-службі Європейської кримінальної поліції (Європол).

Розслідування почалося ще у січні цього року, після того, як замок у Франції придбала компанія з Люксембурга, основним власником якої є підозрюваний у масштабній корупції українець.

“Ефективна співпраця із українською та люксембурзькою владою показала, що головний підозрюваний розшукувався у своїй країні за корупцію. Однак йому вдалося ухилитися від правосуддя, підробивши свідоцтво про смерть”, — повідомили в Європолі.

Розслідування показало, що “мертвий” український корупціонер не тільки живий, а й веде у Франції розкішний спосіб життя. Зауважується, що затримання відбулося 5 жовтня.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.