“Велика трагедія і шок”: Пішов із життя культовий український музикант (фото)

Смерть музиканта не пов’язана з нещасним випадком, але говорити про причини не стали.

В 4 ранку 18 жовтня помер син засновника української групи “Ненсі” Анатолія Бондаренко Сергій. Йому був 31 рік. З 2007 року хлопець співав у колективі разом з батьком.

“Сьогодні о 4:04 помер Сергій”, – написав Анатолій Бондаренко у своєму Фейсбуці.

Уродженець Донецької області Анатолій Бондаренко заснував групу “Ненсі” в 1992 році. Завдяки хіту “Дим сигарет з ментолом” колектив швидко став популярним на теренах СНД. Їх хіти тоді звучали з кожного приймача та магнитофону. А своєю назвою група зобов’язана дівчинці, яку Анатлий зустрів у таборі Славяногорська.

У 80-ті роки в піонерському таборі “Донецька юність” у Слов’яногорську я зустрів дівчинку, вона була в групі іноземних дітей, її звали Ненсі, – згадував Бондаренко. – Вона вчила російську мову, сиділа з нами вечорами біля вогнища, і я закохався в неї. Потім вона поїхала, звичайно, але в моїй пам’яті залишилася. Любов семикласника – це велика сила. І коли ми шукали назву для групи, перебрали 150 варіантів, але зупинилися на “Ненсі”.

Анатолій намагався знайти дівчину на ім’я Ненсі і навіть зняти цілий фільм про цю історію. Але пошуки поки не увінчалися успіхом.

Мережу шокувала новина про смерть соліста відомого українського гурту “Ненсі” Сергія Бондаренка.

Вражені новиною, шанувальники висловили свої співчуття на сторінці батька Сергія, засновника “Ненсі” Анатолія Бондаренка. “Анатолій, наші співчуття Вам. Як же так. Царство небесне”, “Як таке можливо??? Жах!”, “Співчуваю, Анатолію й Олено”, “Мої співчуття. Немає слів”, “Велика трагедія і шок”, — написали небайдужі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.