Світлана Лобода вийшла заміж, але соромиться свого волохатого чоловіка

Співачка LOBODA зробила неабиякий сюрприз шанувальникам у свій день народження. Так, артистка вперше показала двох дочок разом і натякнула на те, що перебуває у стосунках.

Так, 18 жовтня, Світлана Лобода відзначила своє 36-річчя. Цій події зірка приурочила сімейну фотосесію. На знімку, який співачка виклала в Instagram, позує її 7-річна Евангеліна і п’ятимісячна Тільда. Проте увагу публіки привернула таємнича чоловіча рука. Цікаво, що у чоловіка є обручка на безіменному пальці правиці.

«Дякую Тобі за щастя в моїх очах і музику в моєму серці, дякую НЕБО за все, що у мене є: за музику, за любов, за дітей, за життя, за все, що робить мене щасливою сьогодні», – додала опис до світлини Лобода.

Такий підпис фото викликав чимало обговорень в Мережі. Як можна помітити на цьому ж знімку, на тому ж безіменному пальчику співачки, красується обручка.

Не дивно, що фанати вирішили що співачка вийшла заміж. Проте, Світлана поки що соромиться і не показує свого обранця публіці, у якого на диво волохата рука… Проте прихильники висунули і іншу версію подій, що відбуваються на фото. Так, деякі підписними пожартували про те, що Світлана Лобода не знає цього чоловіка, а він просто хоче викрасти її доньку.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.