Квартал 95 жорстко висміяв російський план “Шатун” (відео)

На думку коміків, він більше нагадує реферат з філософії за третій курс “Квартал 95” у новому випуску “Вечірнього Києва” прокоментував сенсаційну новину про план “Шатун”, нібито розроблений російськими спецслужбами для дестабілізації ситуації в Україні. Як відомо, цей документ був опублікований СБУ і представлений, як знайдений в пошті помічника президента РФ Владислава Суркова.

95-kvartal-1-860x484

Гумористи запитують, чому документ виглядає як реферат і зберігається під простим паролем і без грифа “секретно”. “Що цей файл робив в поштовій скриньці Суркова, не повідомляється, відправляв він його, чи він його отримував. Може, це взагалі спам з інтернет-магазину, там іноді і не така маячня приходить.

Ось подивіться на першу сторінку плану “Шатун”. Переконливо, відразу видно, що це серйозний документ, дуже схожий на реферат по філософії за третій курс”, – говорить Валерій Жидков. За його словами, терміни в плані “Шатун” вдало співпали з комунальним колапсом в Україні через сніг, а на наступних етапах в план можна внести тих, хто підвищив тарифи або зробив долар по 26 грн. Також гумористи посміялися над тим, що саме російські спецслужби зламали сайт е-декларацій і дописали “незліченні багатства” українським політикам.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...