Ловіть новий хіт від богині ламінату: Леся Нікітюк написала кумедну пісню про Влада Яму

Розважальне шоу “Танці з зірками 2018” обросло чималою суперечкою, яка сталась між членом зіркового журі Владом Ямою та телеведучою Лесею Нікітюк. Кумедна знаменитість вирішила записати пісню для хореографа, передає 24 канал.

Влад Яма, який на початку проекту дозволяв собі гострі коментарі щодо танців Лесі Нікітюк, вже давно примирився із зіркою. Однак телеведуча образу не забуває, що підтвердила у кумедній пісні.

“Ну що, ловіть новий хіт від богині ламінату. Присвячується Владу Ямі”, – анонсувала Леся Нікітюк.

Трек телеведуча записала у гримерці шоу “Танці з зірками 2018”. Курйозну пісню вона виконала під акомпанемент гітари, на якій грав Сергій Бабкін. Леся Нікітюк згадала всі зауваження хореографа, однак представила їх з гумором.

“Король епітетів, імператор слова. Думаєш, що на дні ти, але він потопить знову”, – розпочала свою пісню Леся Нікітюк.

Нагадаємо, що у перших ефірах шоу “Танці з зірками 2018” між Владом Ямою та норовливою Лесею Нікітюк спалахнув конфлікт. У третьому прямому ефірі телеведуча заявила, що судді треба “закривати рота”. Раніше ж Влад Яма порівняв одну з підтримок Лесі Нікітюк з драбиною, що обурило не тільки зірку, але й мережу. Телеведуча аж ніяк не мала наміру миритись з такою поведінкою хореографа: вона записала відеозвернення, в якому назвала коментарі чоловіка некоректними. У свою чергу Влад Яма пояснив, що повинен не тільки хвалити танцівників, але й критикувати їх.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.