У Луцьку чоловік жорстоко вбив дружину

У Луцьку чоловік наніс дружині тілесні ушкодження, несумісні з життям – від отриманих травм жінка померла.

Інцидент трапився у суботу, 20 жовтня, в одній із квартир на проспекті Відродження. Після прибуття поліції чоловік залишався на місці злочину. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

«За місцем проживання виявили мертву 56-річну лучанку… Встановили причетність 56-річного чоловіка лучанки, тож слідчі оголосили йому про підозру за частиною 2 статті 121 Кимінальногго кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть. Санкція статті передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі», – прокоментували у поліції.

Наразі вирішують питання щодо обрання для чоловіка міри запобіжного заходу – взяття під варту. Тіло жінки відправили на експертизу.

Нагадаємо, у селі Каплівці Чернівецької області 20 жовтня було скоєне жорстоке вбивство – 45-річний чоловік до смерті забив власну мати-пенсіонерку.

Сталася трагедія в одній з родин, що користувались доброю репутацією серед односельців раніше.

В момент скоєння цього тяжкого злочину чоловік перебував в нетверезому стані. Напевно, що велика доза оковитої штовхнула чоловіка на такий вчинок відносно найріднішої людини в світі. Спочатку чоловік бив 70-річну жінку ногами в різні ділянки тіла, а потім, в стані страшної агресії вирвав кілька жмутків волосся на голові матері

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.