Тіло викинули на цвинтар: під Одесою по-звірячому вбили вчителя

У селі Троїцьке Одеської області по-звірячому вбили колишнього вчителя математики. На тілі літнього чоловіка виявили множинні колото-різані рани.

Детальніше про надзвичайну подію розповіли місцеві мешканці.

Труп був знайдений під час похорону на території кладовища учасниками траурної процесії. Люди звернули увагу на калюжу крові, і помітили руку, що стирчала з кущів.

Вбитий – 72-річний Іван Чебан. Він багато років працював вчителем математики, а також вчителем початкової школи.

Люди відгукуються про нього дуже добре.

“З Іваном Івановичем я працювала майже десять років. Прекрасна людина і вчитель від бога, без школи працювати не міг. Навіть будучи на пенсії продовжував деякий час вести уроки. Його дуже поважали в районі, до нього часто приходили за порадою студенти вузів”, – розповіла вчитель початкової школи Олена Єфімова.

Кладовище, де виявили труп – невелике, через нього часто ходять діти і дорослі. Сам загиблий жив поряд з кладовищем

“Можливо, що в той день він відвідав могили родичів, став свідком якоїсь події і його вбили. Не думаю, що у нього були вороги”, – розповіла Єфімова.

Інші мешканці припускають, що чоловіка пограбували і вбили наркомани.

Жителі повідомили, що загиблий не викладає в школі з 2012 року. А останніми роками Чебан почав відвідувати баптистської церкви в с. Троїцьке. При цьому нічого поганого в цьому люди не бачили.

“У баптистів велика громада в нашому селі”, – зазначили мешканці.

У прес-службі ГУ Національної поліції Одещини підтвердили, що на території сільської кладовища було знайдено труп чоловіка. Однак більше подробиць не розповіли, уточнивши, що оприлюднять деталі НП найближчим часом.

Головне фото ілюстроване.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.