У Кривому Розі журналіст скоїв смертельну ДТП і намагається приховати свій злочин, — депутат

За словами депутата, журналіст намагається підкупити родичів загиблого, “щоб все було тихо”.

У Кривому Розі журналіст “Першого міського каналу” збив на смерть людину. Про це повідомив депутат Криворізької міськради Микола Колесник. Він розповів, що до нього звернулися як до депутата з проханням проконтролювати цю ситуацію.

Він зазначив, що ні місцеві ЗМІ, ні прес-служби правоохоронних органів цю ДТП ніяк не висвітлювали. Після власної перевірки Колесник дізнався, що аварія сталася на Зарічному.

“Раджу правоохоронцям не гратися і не прикривати злочин, не ставайте спільниками, якщо подія мала місце”, — написав депутат.

Згодом у поліції факт ДТП підтвердили і розповіли деякі подробиці, написав Колесник. “Єрмолінський скоїв смертельне ДТП на автівці Skoda Octavia, потерпілий помер у лікарні. Є питання по відповідності номерних знаків і реєстрації автівки. Пишуть мені, що у ЄРДР все внесли вже. Якщо це дійсно так, то дякую небайдужим із совістю. Інформацію перевіряю. Але чому місцеві ВВС мовчать?”, — йдеться у повідомленні.

Пізніше Колесник з’ясував, що приховати злочин журналісту допомагає депутат БПП. За його словами, Єрмолінський намагається підкупити родичів загиблого, “щоб усе було тихо”. “Всю отриману інформацію я відправляю одразу на Київ, бо вже там дуже зацікавилися тим, що відбувається у Кривому Розі, бо процеси вже не керовані. Далі буде”, — зазначив Колесник.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.