Облив горючим та підпалив: колишній коханець помстився жінці (відео)

У Кривому Розі, в приватному будинку №14 по вулиці Костюшка сталася жахлива подія. Мати двох малолітніх дітей отримала 60% опіків тіла та знаходиться у критичному стані.

На 23-річну жінку напали у власному будинку. Її облили горючою речовиною і підпалили. Спочатку вона давала свідчення, що її облив бензином і підпалив колишній коханець, який її ревнував і не давав спокою її новій сім’ї.Але через кілька днів потерпіла почала змінювати показання – повідомила поліції, що це був нещасний випадок. Нібито вона пролила на себе випадково горючу суміш, а потім, коли закурювала сигарету, на ній загорівся одяг. Як горіла жінка бачив її теперішній чоловік, який як раз увійшов у двір.

Олександр обернув дружину простирадлом і загасив вогонь, потім облив її водою і намазав маслом. Чоловік викликав швидку і жінку госпіталізували у вкрай важкому стані у реанімацію. У неї до 60% ураження шкіри.

Свідчити проти палія несподівано відмовився і чоловік постраждалої, хоча в той день, заходячи у двір, бачив як бувший коханець Анни тікає. Слідчі призначили експертизи, щоб зрозуміти, чи було це дійсно нещасним випадком.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.