«Хапнув адреналіну»: підліток вилетів з каруселі на висоті 40 метрів (відео)

Одним із поширених страхів багатьох людей є вилетіти на атракціоні із крісла. Звичайно, служби безпеки парків розваг запевняють відвідувачів, що їхні каруселі і екстремальні гірки цілком безпечні.

Та випадок, який стався у Мексиці, на ярмарку в місті Тласкала, підтверджує: що страхи недаремні. 18-річний хлопець на ім’я Андреас вирішив покататися на атракціоні разом з другом.

Юнаки вибрали 40-метрову карусель, до якої прикріплена перекладина із кріслами по краях, що обертається на 360 градусів. Але насолодитися каруселлю у Андреаса не вийшло. Він вислизнув з крісла і впав, чудесним чином приземлившись на брезент, а не на асфальт.

Шоковані відвідувачі ярмарку одразу оточили хлопця і стали знімати на відео. На місце прибули рятувальники і відвезли потерпілого в лікарню. Незабаром у палаті, куди поклали хлопця,Андреаса відвідав організатор ярмарку.

За словами організатора, хлопцю нічого не загрожує, а витрати на лікування взяла компанія, яка влаштувала цей ярмарок. Атракціон закрили, щоб запобігти іншит можливим інцидентам.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.