Вийшов на пробіжку і не повернувся: у Чернігові при загадкових обставинах зник чоловік

У Чернігові вже другий тиждень розшукують 31-річного місцевого жителя. 1 листопада Сергій виклав у соцмережах фотографію з ранкової пробіжки, і з того моменту вдома не з’являвся, а його телефон – відключений. Небайдужі городяни організували цілий пошуковий рух, щоб розшукати зниклого чоловіка.

Першими почали шукати Сергія рідні та друзі: вони проходили маршрутами, якими той міг бігти. Потім небайдужі люди створили в соцмережі ціле пошукове співтовариство і залучили до пошуків поліцію.

“Поліція обійшла всю територію, яка була в радіусі декількох кілометрів по берегу річки – за течією, проти течії, вже і на човнах перевірили, і з собаками перевірили. Долучилися паралельно до роботи поліції бігуни”, – розповіла Юлія Ковтун, прес-секретар Чернігівського відділу поліції.

Зараз чоловіка шукають по всьому місту, включаючи покинуті будинки і підвали. Але поки пошуки результатів не дали. Крім того, поліція перевіряє всіх, з ким Сергій спілкувався останнім часом. Переглянули записи з камер відеоспостереження, які могли зафіксувати бігуна того ранку. Припускають, що чоловіка треба шукати в іншому місті.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.