Знову булінг: на Хмельниччині вчителька за граматичну помилку розбила третьокласнику носа (відео)

У місті Волочиськ учителька одного школяра вдарила у лице за граматичну помилку, з другого зняла штанці при всьому класі, а ученицю змусила справляти потребу у своїй присутності. Вже тиждень на Хмельниччині не втихає «педагогічний» скандал – у перелічених учинках звинувачують учительку української мови Волочиського навчально-виховного комплексу.

Про це сюжет передачі «Вікна-новини» на СТБ. «Коли я попросилася в туалет, вона сказала: «Добре, йдемо зі мною». Вона пішла зі мною, і зайшла всередину, і тако заклала руки і дивиться, – показує восьмирічна Єва. – Як я перед нею могла б сходити в туалет? То я не сходила…» – розмірковує дівчинка.

Коли мама Галина почула цю історію з вуст доньки, написала в соцмережі. І понеслося…Інші батьки теж почали ділитися подібними історіями, в яких фігурувала та сама вчителька. Кажуть, що діти просто бояться йти до цієї жінки на уроки. Третьокласниця Женя досі не збагне, чому на уроці мови Марія Степанівна почала виганяти її з класу. Каже, ніби не пустувала, хіба замислилася та ручку в руці крутила. Тоді учителька із силою схопила дитину за плече та вивела геть із касу. «Синяки поки ще не сходять», – каже мала.

Та Женічці ще повезло. Їхнього ж із Євою однокласника Адрійка Марія Степанівна принизила перед усім класом: хлопчик гучно сміявся на уроці, тож педагог підійшла, виволокла дитину з-за парти і зняла йому штани, щоб тепер усі реготали із нього. Після того випадку хлопчик два тижні не приходив до школи, бо йому було соромно. Натомість до директора навчального закладу завітали батьки. І вимагали пояснень.

Була створена робоча група, а батьки за фактом приниження гідності дітей написали колективну заяву. в поліцію. Та вже у поіцейському відділку з’ясувалося, що справ проти цієї вчительки дві: перша – адміністративна, друга – кримінальна. Стаття «Побої та мордування», вчинені до малолітнього». «Поступило звернення безпосередньо від одної з матерів даних учнів щодо вчинення кримінального правопорушення.

Проводиться досудове розслідування», – каже Роман Семчишин, заступник керівника Волочиського відділу поліції – керівник слідчого відділення. «Кримінал» на мовницю Марію Когут завели, бо через граматичну помилку… вдарила учня в обиччя. Розповідає мама потерпілого хлопчика-третьокласника Ольга Нестерова: «Марія Степанівна вдарила рукою, кольцом, і розбила йому носа.

Побачила, що він зробив помилку, і вдарила йому рукою в обличчя. В коридорчик вивела, дала витерти носа і каже: “Ваня, щоб ти зрозумів, помиок робити не потрібно”». Мати написала на педагога окрему заяву про побиття. Що має сказати у власне виправдання вчителька, котра опинилася в центрі скандалу, – у відео.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.