В Одесі після двох розлучень втретє одружилося подружжя

Кажуть, закохалися ще у школі – в 14 років.

Одеське подружжя двічі ступало на весільний рушник і щоразу розлучалося для того, щоби розписатися знов. І, як обіцяють молодята, востаннє. Дату для розписування обрали символічну – 15 листопада вони святкували 15-річний ювілей першого весілля і втретє розпочинають сімейне життя.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Молодята розглядають світлини свого першого весілля. Кажуть, 2003-го були молоді, веселі та найбільше за усе жадали бути разом. Кажуть, закохалися ще у школі – в 14 років.

“Перше весілля – це була молодість, треба було одружитися красиво-пишно. Другого разу вже ми розписувалися, бо було треба, тому що у нас була дитина в мені. Ось ми налаштовані на те, що це вже останній раз”, – каже наречена Світлана Северенчук.

Зізнаються, двічі розбігалися, бо не витримували один одного — стосунки були як в італійської родини. Щоправда, ні майно, ні дітей не ділили і через деякий час, охолонувши, знову сходилися. Тепер наречений Роман запевняє: остаточно зрозумів, що Світлана – саме його половинка.

“Були якісь сумніви, коли розходилися, але зараз – так це наче з чистого аркуша. Це дійсно моя половинка і я без неї не можу”, – каже Роман Северенчук.

У Малиновському відділі реєстрації молодят приймають як рідних.

“15 років тому їхній шлюб реєструвала моя мама, яка все життя відпрацювала в РАЦСі, і сьогодні вони втретє знову одружуються, і знову реєструю шлюб вже я, донька. Співробітники змінюються, а наша улюблена пара продовжує реєструвати шлюб”, – розповіла працівниця Малиновського відділу РАЦСу Валентина Ракович.

Втретє до зали РАЦСу під знайомі звуки маршу Мендельсона пара заходить під оплески. Сини стелять рушник під ноги батькам, а працівники бажають, аби цей розпис для подружжя став останнім.

Молодята переконують — зі звичкою одружуватися віднині покінчено. Аби закріпити обітницю, наречений нарешті, через 15 років після першого весілля, поведе молоду під вінець до церкви.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.