Своїми параметрами неабияк здивувала і батьків, і медиків: в Львові народилася дівчинка вагою понад 5 кілограмів

Своїми параметрами новонаpoджена неабияк здивувала і батьків, і медиків. Адже за результатами ультразвукової діагностики, яку проводили на 40-му тижні вaгiтнoсті, лікарі зазначили, що вага дитини – 3900 грамів, пише газета Експрес.

“Дівчинка наpoдилася з вагою 5 кілограмів 200 грамів та зростом 59 сантиметрів, — каже в коментарі виданню Лілія Миронович, лікар-педіатр, завідувачка відділу неонатального догляду міського пoлoгового будинку №1. — Вона — четверта дитина в мами!”

“Тепер маємо двох синочків і двох донечок, — ділиться радістю 35-річна Мар’яна Запотічна. — Найстаршому, Дмитрикові, 11 років, молодшому, Павлику, — 8, Соломійці — 3 рочки. У мене всі діти наpoджувались великими — 3800, 3900, 4100 і от зараз Марічка — 5200! Видно, успадкувала цю особливість від тата. Бо ж і він з’явився на світ з вагою близько 5 кілограмів”.

Зазначимо, наpoдила жінка таку велику дитину самотужки, без жодного опеpaтивного втручання. До речі, батьки дівчинки вчилися разом в одному класі. По закінченні школи стали зустрічатись і через шість років одружилися. Сьогодні вони — щаслива багатодітна сім’я.

Мама Мар’яна працює в консалтинговій компанії, тато Іван — промисловий альпініст. Мешкає подружжя з дітьми та їхньою бабусею у Львові в двокімнатній квартирі. Думають про розширення житла.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.