“Задовольнив свої фантазії неприроднім способом”: У Львівській області п’яний батько зґвалтував свою п’ятирічну дочку

До суду Золочева Львівської області направлено обвинувальний акт стосовно 38-річного чоловіка, який підозрюється в зґвалтуванні своєї п’ятирічної дочки.

Інцидент стався в червні поточного року в одному з сіл Миколаївського району. За даними слідства, п’яний обвинувачений прийшов додому і згвалтував свою п’ятирічну дочку.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.153 КК України (задоволення статевої пристрасті неприродним способом з використанням безпорадного стану потерпілої, вчиненого щодо малолітнього). Обвинуваченому загрожує до 15 років в’язниці.

Варто нагадати, що раніше повідомлялося про те, що знайдена мертвою на Харківщині 15-річна Аліса Онищук була зґвалтована, а потім задушили. Про це свідчать висновки експертів, повідомляє прес-центр ГУ Нацполіціі в Харківській області.

Правоохоронці оголосили в розшук підозрюваного у вбивстві дівчини, а також опублікували його фоторобот. Прикмети чоловіка: на вигляд 35-45 років, зріст 185 см, худорлявої статури.

Слідчі проводять досудове розслідування за кількома статтями Кримінального кодексу України: ч.1 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 2 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом), ч.4 ст. 187 (розбій).

Максимальне покарання за вчинення даних злочинів передбачає до 15 років тюремного ув’язнення з конфіскацією майна.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.